Home
Principes
Profiel
Producten
Projecten
    Training
    Schrijfwerk
    Consultancy
Partners
Portfolio
        Nieuws
        Foto's
        Animatie
        Contact
        Downloads
TRAININGSPROJECTEN
 
Hieronder vindt U een overzicht van recente trainingsprojecten. Minder recente projecten vindt u in het archief trainingsprojecten.

 
Training Sociale Vaardigheden, Kustwacht Nederlandse Antillen en Aruba
In opdracht van de Kustwacht verzorgde Smart Works de module ‘Sociale Vaardig­heden’ voor kustwachters in opleiding. Met behulp van professionele trainingsacteurs werd geoefend met routine controles op het water in vier verschillende talen.
 
 
Opleiding Trainingsacteren, Smart Works 
In het kader van expertise delen, verzorgde Smart Works met Piet Goos en Perla Thissen een intensieve tweedaagse opleiding 'Trainingsacteren' voor 12 lokale acteurs die zich wilden bekamen in het vak van 'professionele trainingsacteur'.
 
 
 
 
Opleiding Werken met Trainingsacteurs, Smart Works
In het kader van expertise delen, verzorgde Smart Works met Piet Goos en Perla Thissen een intensieve tweedaagse opleiding 'Werken met trainingsacteurs' voor 15 lokale opleiders die zich wilden bekwamen in deze moderne trainingsmethodiek.
 
 
 
 
Training Compliance en Customer Service, Forensic Services
In opdracht van Forensic Services verzorgde Smart Works een Engelstalige training voor Western Union, een internationaal geldwisselbedrijf. In deze training stonden het naleven van compliance voorschriften en het klantvriendelijk handelen centraal.
 
 
Training Samenwerking en Communicatie, USONA
In opdracht van USONA verzorgde Smart Works een tweedaagse training ‘Samenwerking en Communicatie' voor de hele organisatie. Met behulp van outdoor- en indoorsessies en talrijke actieve opdrachten focuste zij hierbij op kernkwaliteiten, feedback en teamwork.
 
 
Module Leiderschap, Kooyman Business Academy
In opdracht van Kooyman ontwierp Smart Works de module 'Leiderschap' voor de Kooyman Business Academy voor middelmanagers. Deze module bestaat uit een start- en slotsessie, tussentijdse coaching, werkopdrachten en een eindpresentatie aan de directie.
 
Training Teambuilding, Overheidsdienst Kadaster
In opdracht van George Consult ondersteunde Smart Works de ontwikkeling en uitvoering van een teambuildingprogramma voor het Kadaster, een overheidsdienst. De teambuilding bestond uit een actieve outdoorsessie en een verdiepende indoor trainingsdag voor de hele organisatie.
 
 
 
 
Workshop Managementtrainingen, Vrouwennetwerk Curaçao
Voor het vrouwennetwerk Cura
çao, organiseerde Smart Works een actieve en humoristische workshop. Met behulp van professionele trainingsacteurs demonstreerde Smart Works een scala aan mogelijkheden om acteurs in managementtrainingen in te zetten.
 
 
Training Klantgerichtheid, Eilandgebied Curaçao
In opdracht van IMD ontwikkelde Smart Works in nauwe samenwerking met Maghalie George en Alexander Isings en integraal opleidingspakket bestaande uit een training klantgerichtheid, een bijbehorend werkboek, een DVD en een interactieve website. 
 
Training Integriteitsdilemma's, Eilandgebied Curaçao
In opdracht van IMD ontwikkelde Maya Mathias samen met Inge Staarman de training 'Omgaan met integriteitdilemma's' voor leidinggevende ambtenaren op Curaçao. Hiervoor nam zij ook deel aan de tweedaagse integriteitstraining van Nijenrode University, georganiseerd door SOAB.
 
 
 
Module Organisatiemanagement, NA-CSI
Voor de tweejarige opleiding 'Onderwijsmanagement' van NA-CSI (Netherlands Antilles Center for School Improvement) ontwikkelde Smart Works de interactieve module organisatie-management voor managers in het funderend- en voortgezet onderwijs.
 
 
 
Workshop Omgaan met agressie, NA-CSI
In opdracht van NA-CSI (Netherlands Antilles Center for School Improvement) ontwikkelde Smart Works een workshop ‘Omgaan met agressieve leerlingen en ouders’ in het kader van het NA-CSI congres ter ere van haar vijfjarige bestaan.
 
 
Developed with QwikZite (version 1.12)