Home
Principes
Profiel
Producten
Projecten
    Training
    Schrijfwerk
    Consultancy
Partners
Portfolio
        Nieuws
        Foto's
        Animatie
        Contact
        Downloads
SCHRIJFPROJECTEN
 
Hieronder vindt U een overzicht van recente schrijfprojecten. Minder recente projecten vindt U in het archief schrijfprojecten.
Zie voor meer informatie ook het publicatie overzicht .
 

 
Brochure 'Intervisie in het onderwijs', NA-CSI
Voor NA-CSI, Netherlands Antilles Center for School Improvement, schreef Smart Works een brochure over intervisie in het onderwijs en de wijze waarop NA-CSI dit proces ondersteunt op de lokale SBO-school ‘Eligia Martir’.
 
Reportage extreme kajakexpeditie, Smart Works
Naar aanleiding van de extreme kajakexpeditie van Martin van den Blink, Andre van Klinken en Paul Thijssen van Curacao naar Colombia, schreef Smart Works een reportage voor sponsors en belangstellenden.
 
 
 
Presentatie fotoboek '360º Curaçao', Mensing’s Caminada
In opdracht van Mensing’s Caminada, ondersteunde Smart Works de presentatie en PR activiteiten van het unieke fotoboek '360º Curaçao' met uitnodigingsteksten en interviewmateriaal.
 
Reclamecampagne en website, Abel Tasman College
In opdracht van het Abel Tasman College, onderdeel van het Luzac College Nederland, ontwierp Smart Works in nauwe samenwerking met I-Design een reclamecampagne en de teksten voor een (nog) nieuw in te voeren website.
 
Brochures Helder schrijven, Smart Sources
In opdracht van Smart Sources schreef Smart Works verschillende brochures voor de unieke schrijfcursus 'Helder Schrijven' van Martin van den Blink.
 
Make my day, dagboek van een klantgerichte professional, IMD
Met George Consult schreef Smart Works  het werkboek 'Make my day, dagboek voor een klantgerichte professional' in het kader van een groot opleidingsproject ‘Klantgerichtheid binnen de eilandelijke overheid’.
 
Portret en onderscheidingsaanvraag, Fundashon Pro Bista
In opdracht van Fundashon Pro Bista, maakte Smart Works een portret van Tante Nelli, een uitzonderlijke vrijwilligster, en verzorgde zij de formele aanvraag om deze vrijwilligster te laten ridderen in de orde van Nassau.
 
Brochure 'Trainingsacteren', Smart Works
Ter ondersteuning van haar  eigen topleidingen ‘Werken met trainings acteurs’ en ‘Trainingsacteren’ schreef Smart Works de brochure ‘Handen omhoog of ik schiet' over het werken met professionele trainingsacteurs in opleidingssituaties.
 
Organisatieportret, Stichting Yamami
In opdracht van Yamami, een ideële stichting voor jeugd en jongeren, schreef Smart Works kosteloos een portret over de activiteiten en ambities van de stichting.
 
Cultuurcompilatie fractieleidersbezoek Nederlandse Antillen, Uitgeverij Loket 1
Voor het bezoek van de Nederlandse fractieleiders in 2007 stelden Smart Works en van Rijn Consult een  compilatie samen van artikelen over de Curacaose cultuur, communicatie en leiderschap. Deze speciale editie werd uitgegeven door Loket 1 van Bas Kok.

Reportages voor de Nederlandstalige kwaliteitskrant Amigoe
In opdracht van de weekendbijlage van de Amigoe, schrijft Smart Works regelmatig reportages en portretten over sociaal-maatschappelijke onderwerpen en invloedrijke personen. Zie ook www.amigoe.com
  
 
 
Developed with QwikZite (version 1.12)