Home
Principes
Profiel
Producten
Projecten
Partners
Portfolio
        Nieuws
        Foto's
        Animatie
        Contact
        Downloads
Problems can become opportunities when the right people come together.
 
 
Smart Works werkt vanuit een netwerk filosofie en de overtuiging dat het bundelen van krachten tot vernieuwing leidt. Bij multidisciplinaire projecten werken wij graag samen met betrouw bare partners uit de Nederlandse Antillen en uit Nederland. De afgelopen jaren hebben wij met de volgende  partners samengewerkt:  
 
 
 
Balance Consultancy Group, van Martin van den Blink en Jan Willem de Serriere, is actief op de boven- en benedenwinden en richt zich op human resources management, werving en selectie topkader en organisatie(her)inrichting.

Voor meer informatie zie www.balance.an
 
I-Design, van Ivonne Zegveld, verleent een breed scala aan creatieve diensten en ontwikkelt logo’s, brochures, nieuws brieven, jaarversla­gen, advertentie campagnes, websites en billboards voor overheid en bedrijfsleven.

Voor meer informatie zie www.IDesign-nv.com
 
 
Kuki & Ko, van Rianne Hellings, is actief op de boven- en benedenwinden en ontwikkelt met het QwikZite website pakket aantrekkelijk geprijsde websites die eenvoudig en zelfstandig te onder houden zijn. De sites worden gehost door Suares &Co.

Voor meer informatie zie www.kukiko.com.
 
E-SET Consult, van Fanny Alberto, is actief op de boven- en beneden winden en richt zich op sociaal maatschappelijk onderzoek, martkonder­zoek en mana­gement­ consultancy. Haar informatie en adviezen zijn altijd  betrouwbaar en ‘to the point’.

Voor meer informatie e-mail resetconsult@yahoo.com
PV Ad Interim, van Romesh Boejharat verricht externe werving en selectie en headhunting op de Nederlandse Antillen en richt zich primair op hoogopgeleide professionals en interimmanagers in het topsegment van de overheid en het bedrijfsleven.
 
Voor meer info zie www.dpvadinterim.com.
 
 
Needfull Skills, van Nina Hansen, is actief voor overheid, universiteit en bedrijfsleven en verzorgt een breed scala aan trainingen op het terrein van klant­gerichtheid, integriteit, persoonlijke effectiviteit, teamwork en management­.

Voor meer informatie zie www.needfulskills.com
 
 
Corinne Leysner, een allround communicatiespecialist, werkt voor de Curacaose overheid en als freelance communicatieadviseur en heeft een brede brede ervaring als tekstschrijver en maker van audiovisuele producties.

Voor meer informatie: cleysner@gmail.com
 
 
Mosaic Marketing & Communication, van Ivette van der Velden, coördineert projecten op het terrein van markt onderzoek, reclame- en promotie materiaal en webdesign en treedt op als bladmanager van Coaching Magazine.
 
Voor meer informatie zie www.mosaic.an

 
 
 
Caribbean Filmcom NV, van Michel Drente, is een full service productie bureau. Zij produceert speel- en bedrijfsfilms, televisie­program­ma’s en commercials in het ca­ribisch gebied en doet dit op een kosten­bewuste en professionele wijze.

Voor meer informatie zie www.filmcom.nl


 
 
 
Piet Goos traint al  25 jaar managers en professionals uit diverse bedrijfs takken. Hij is gespecialiseerd in gedragstrainingen met professionele trai­nings­acteurs en werkt ook als NLP practioner en (rebalancing)coach.

Voor meer informatie zie www.pietgoos.nl


 
 
Dagmar Strikwerda heeft als freelance projectmanager en onderzoeker ruime ervaring in het plannen, begeleiden en uitvoeren van nationaal en internationaal opinie- en beleidsonderzoek.
 
Perla Thissen ondersteunt als professionele trainingsactrice een breed scala aan management- en vaardigheidstrainingen en entertai­ment­activiteiten voor opdrachtgevers op Curaçao, Aruba en Nederland.
 
Voor meer informatie zie www.perlathissen.com.
 
 
Anja Steffens produceert theater-, televisie-, dans-, video- en film producties. Daarnaast begeleidt zij scholieren en (drop out) jeugd, en leidt zij educatieve bijeenkomsten en ontwikkelt zij educatief materiaal.
 
 
Monique Derks vervulde verschillende ondersteunende functies in de juridische sector en de reiswereld. Op Curaçao verleent zij als freelancer betrouwbare administra­tieve- en organisatorische ondersteuning.
 
Van der Veur Consult, van Michiel van der Veur, richt zich op advieswerk en professioneel schrijfwerk en schrijft  beleidskaders, evaluaties en project voorstellen. Daarnaast licht zij organisatie door en ondersteunt zij hen in hun professionaliseringsproces.
 

Uitgeverij Loket 1, van Bas Kok, brengt verfrissende producties op de Antilliaanse markt waaronder Coaching Magazine, het blad van de Kamer van Koophandel en de exclusieve jaarlijkse in focus kalender van Curaçao.
 
Voor meer informatie zie www.coaching-magazine.net.

.
SRA-Caribbean, van Nelly Schotborgh, verricht onafhankelijk forensisch onderzoek, advies en opleiding.
 
Voor meer informatie zie www.sra-caribbean.com.
 
 
Brigitte Gorsira Coaching van Brigitte Gorsira, is als coach actief op Curacao en richt zich op individuele begeleiding van mensen bij hun persoonlijke en/of werkgebonden vraagstukken met als doel iemand beter te laten functioneren.
 
Voor meer informatie zie www.brigittegorsira-coaching.nl.
 
 
Clubhuis Moikiki, Monique Snel verzorgt knutselles en creatieve workshops voor alle leeftijden. Daarnaast is zij werkzaam als vorm geefster en professionele drietalige trainingsactrice.

 
 
Global Innovations Corporation, John Amarica beheerst zes talen en verleent een breed scala aan vertaal werkzaamheden. Daarnaast is hij werkzaam als radiopresentator en verleent hij adviezen op het terrein van milieu en energie(besparing)
 
Business in Control, Felicia van Loon verleent administratieve diensten en financiele adviezen aan MKB ondernemers en werkt daarbij samen met een netwerkvan financiele professionals 
 
Voor meer informatie zie www.businessincontrol.info

 
 
 
Tekst Compleet, van Jacomine Lagas, redigeert en controleert teksten (voor magazines, websites, jaarverslagen en brochures); is gespecialiseerd in de eindredactie en planning van magazines en verzorgt projectmanagement. 

Noort Advies, van Hellen Noort combineert marketingkennis, culturele kennis en een sterk analystisch vermogen. Daarnaast doceert ze Papiaments op alle niveaus en vertaalt ze commerciële teksten naar het Papiaments vanuit het Nederlands, het Engels en het Spaans

Website: www.noortadvies.com
Facebook: facebook.com/noortadviesby

 

Suares & Co, van Ace Suares ontwerpt internet en database toepassingen voor bedrijven en non-profit organisaties. Als Open Source specialist promoot hij het gebruik van gratis 'open' software als goed en goedkoper alternatief.

Voor meer informatie zie: www.suares.an.
 

Gijs Zegers, is creatief directeur en webdesigner van PRGV 100% Creatie. Hij is met meer dan 17 jaar ervaring een doorgewinterde creatief met een zwak voor techniek. Naast het zoeken van cratieve antwoorden op varierende communicatievragen, heeft hij altijd een voorliefde voor online communicatie gehad. Het functionele combineren met aantrekkelijke vormgeving is hem op het lijf geschreven.

Voor meer informatie zie: www.prgvcreatie.com

 

Peter Reijmer, heeft meer dan 15 jaar ervaring in de reclame- en communicatiebranche. Inmiddels ruim 12 jaar actief op Curacao als grafische vormgever. Sinds 2002 is hij de oprichter van managing director Curacao. Is op dit moment vooral fanatiek in sociale media, strategische concepten en grafische vormgeving.

Voor meer informatie zie: www.prgvcreatie.com
 

Merlin Internet Marketing, van Sebastiaan Opschoor, adviseert bedrijven over een gezonde Internet Marketing strategie en is specialist op verschillende gebieden zoals zoekmachine adverteren, web analyses en social media.

Voor meer informatie zie: www.marketingcuracao.com

 
 
Developed with QwikZite (version 1.12)