Home
Principes
Profiel
Producten
Projecten
Partners
Portfolio
        Nieuws
        Foto's
        Animatie
        Contact
        Downloads
Smart Works schrijft voor woonmagazine Resida
28-09-2011

 

Sinds kort maakt Maya Mathias, directeur van Smart Works, deel uit van de redactie van Resida. Samen met Hugo de Klerk, mede-eigenaar en hoofdredacteur,  bedenkt zij nieuw items voor het blad, onder andere ‘Wijn voor uitzicht’, ‘Geloof in wonen’  en een shopping item waarin Maya Mathias  iedere editie gaat winkelen met een lezer.  In de laatste editie van oktober/november 2011 gaat zij met Myrthe Verhulst op zoek naar de ultieme commode.

 

Zie voor meer informatie over woonmagazine  Resida de facebookpage ‘Resida’

 


Vierde SVC Award
13-09-2011

 
Als actief lid van Stichting Vrouwennetwerk Curacao, ondersteunde Maya Mathias het SVC bestuur bij hun vierde aarduitreiking op 14  september j.l.  door het aanleveren van aankondigingen, persberichten, advertenties en interviews voor Coaching Magazine en de dagelijkse kranten. Dit jaar ging het SVC award naar advocatenkantoor VanEps, Kunneman VanDoorne.

Nieuwsbrieven en Glossy Magazines, Coral Estate
20-08-2011

 
 Voor het Coral Estate Team vertaalt Smart Works op maandelijkse basis de nederlandstalige nieuwsbrief in het Engels. Daarnaast is Smart Works betrokken bij het nieuwe Glossy Magazine dat Coral estate binnenkort uitbrengt

Zie voor meer informatie www.coralestate.com

 


Personeeltraining, Fundashon Pro Bista
12-08-2011

 

Voor Fundashon Pro Bista verzorgt Smart Works in samenwerking met Maghalie George een interactieve training over effectieve samenwerking binnen de eigen organisatie.

Voor meer informatie over Pro Bista zie www.probista.com

 


Digitaal promotiemateriaal, ADC
07-08-2011

 

In opdracht van Balance Consultancy Group, ontwierp Smart Works samen met  I Design en Kuki  Ko kleurrijk digitaal promotiemateriaal voor het ADC. Met dit materiaal profileerde het ADC zich succesvol op verschillende internationale beurzen en websites.

 

Download hier het promotiemateriaal en zie voor meer informatie www.adcnv.com

 


Readctielid , woonmagazine Resida
01-08-2011

 
 

Sinds kort maakt Maya Mathias van Smart Works deel uit van het vaste redactieteam van Resida, Woonmagazine. Samen met Hugo e Klerk, mede-eigenaar en hoofdredacteur zal zij nieuwe items ontwikkelen en artikelen schrijven over wonen en design.

Voor meer informatie zie www.Resida.an  

 


Advertentiereeks, Balance Consultancy Group
28-07-2011

 
In opdracht van I Design  werkte Smart Works mee aan een smaakvolle advertentiereeks voor Balance Consultancy Group.

 

Zie voor meer informatie www.balance.an

 


Intensieve teambuilding CUROIL
20-07-2011

 
 

Op 27 mei j.l. begeleidden Maya  Mathias en Nancy Winklar een intensieve teambuilding voor 20 medewerkers van de afdeling Finance van CUROIL.  De teambuilding vond plaats in hotel Avila en kende een veel actieve en creatieve binnen- en buitenopdrachten. Hierbij leerden teamleden elkaar en hun manager beter kennen en gingen zij de dialoog aan over hoe (nog) beter te presteren in de toekomst met oog op allerlei belangrijke veranderingen en ontwikkelingen.

 


SVC Award 2011
27-06-2011

 
 

In het najaar van 2011 reikt Stichting Vrouwen Netwerk Curacao (SVC) voor de vierde maal het tweejaarlijkse SVC Award uit aan het meest vrouwvriendelijke bedrijf van Curacao. Als actief lid van dit netwerk schreef Maya Mathias van Smart Works  een artikel  in de Wikent Napa van de  Amigoe over de drijfveren achter dit award en de vrouwvriendelijkheid van voorgaande runner ups en Award winnaars.

 

Klik hier op het artikel te downloaden en klik hier om de advertentie te downloaden


Appreciative Inquiry; Boeiend veranderinstrument
09-06-2011

 
 Naar aanleiding van een zeer geslaagde workshop  voor over het change instrument ‘Appreciative Inquiry’, van Lucia Meewesse, schreef Maya Mathias, directeur van Smart Works, een overzichtsartikel in de Wikent Napa vvan kwaliteitskrant ‘Amigoe’. Klik op de afbeelding om het artikel te downloaden. Voor meer informatie over dit change instrument kunt u terecht bij l.meeuwesse@hetnet.nl of www.balance.an
 
Appreciative Inquiry workshop van Lucia Meeuwesse voor Balance Consultancy Group

Een professionele schrijfcursus van topkwaliteit
30-04-2011

 
 

Voor Balance Consultancy  Group ontwikkelde Smart Works en I-Design de informatieve en kleurrijke folder ‘ Helder Schrijven, een professionele schrijfcursus van topkwaliteit’

Voor meer informatie over deze waardevolle schrijfcursus zie www.balance.an 


Developed with QwikZite (version 1.12)